Familj och Lifestyle

Att fotografera familjer är fartfyllt, busigt och framförallt väldigt roligt. Det viktigaste när man fotograferar familjer med barn är att man är tillåtande och har stor förståelse för att alla barn är olika. Det ska vara roligt att bli fotograferad av mig. Barnen ska inte känna att dom måste prestera eller att dom bär på tunga förväntningar över hur resultatet blir, för det gör att dom inte är sig själva! Som fotograf upplever jag tillsammans med barnen. Jag följer deras steg och vad dom intresserar sig för. Hittar vi till exempel en groda så ska den självklart upptäckas. Jag blandar mina lekar med det dom kommer på och tillsammans får vi en relation som ger er unika bilder där vi fångar det glada, det trumpna, spontana och det mysiga i era familjekramar!


INFÖR DIN FAMILJEFOTOGRAFERING:


  • Jag är förskollärare, det betyder att jag har stor vana i att möta barnen på deras nivå. Att se, känna in och ge dom det utrymme dom behöver.
  • NI är det viktiga. Våga känna att det faktiskt är eran relation som vi vill dokumentera framför ert utseende. Skratt är viktigare än en lock hår som ligger fel, en kram är viktigare än en dubbelhaka. Eller hur?
  • Det kan kännas obekvämt framför kameran, få personer tycker att det är kul. Men bilderna kommer att vara ovardeliga för er och era barn många år framöver och jag finns där för att hjälpa dig bli trygg!
  • Jag är utbildad att få er att känna er trygga och ni ska kunna lita på mig. Kanske tycker ni att jag är galen, eller att allt känns kaos under fotograferingen, men jag lovar att jag har koll och vet vad jag gör.


Jag är redo!


Vad kostar det?

När du bestämt dig att det är dags att investera en barn eller familjefotografering så kommer vi boka ett datum och du får en bokningsfaktura på 1000kr. Den summan dras sedan bort från det bildpaket du kommer att välja.


Du behöver alltså inte bestämma vilket bildpaket du vill investera i förrän efter fotograferingen och efter att du har fått se dina bilder i ditt privata bildgalleri.


När du bokat får du, om du vill, en välkomstguide med tips och trix inför din fotografering. Dessa är bara råd och inget du måste eftersträva, tänk på att det är dina bilder och det är ni som ska synas dem!


Vill du ge dina foton lite extra lyx så ingår det i alla paket lån av 1-2 valfria klänningar, om du vill kan jag ge dig råd i färg och form utifrån vilken typ av bilder samt vilken känsla du vill ha dina fotografier! Vill du låna kläder till ditt barn så bör vi boka långt förväg så jag hinner kolla på passande kläder och priser då det inte är något jag har lager för tillfället.


Du kan också låna utvalda accessoarer av mig som till exempel tiara, hårkrona i torkade blommor, hårband med torkade blommor till barn eller silkescape,


Vill du att dina bilder ska bli ännu mer konst kan du förstärka dem med:


  • Hårkrans som passar årstiden, från 500kr
  • Hårkrans till barn från 400kr


Lilla

Ca 1h fotografering inkl 5 st digitala bilder med, konstnärlig redigering samt lån av 1-2 klänningar


4500kr

Mellan

Ca 1h fotografering inkl 10 st digitala bilder med, konstnärlig redigering samt lån av 1-2 klänningar


5500kr

Stora

Ca 1h fotografering inkl alla utvalda bilder digitalt, med konstnärlig redigering samt lån av 1-2 klänningar


6500kr

Har du en vision, en önskebild eller vilka är dina förväntningar?