Fine Art Mama

Vill du ha en fotograferingen som ger bilder som är mer som konst och inte bara fotografier?


Fine Art är en fotografering där jag lägger massor av tid på plats. ljus och framför allt en konstnärlig redigering på dina fotografier. Fotogrefingen sker under lättsamma omständigheter och du får känna dig som en queen. Jag rekommenderar verkligen alla att göra en Fine Art fotografering, du kommer inte att ångra dig! Jag lägger stor vikt i att du ska känna dig bekväm och att jag ska leverera fotografier som du värdesätter högt resten av livet.


En Fine Art fotografering bygger på vem du är som person, vilken typ av miljö, ljus och färger som du gillar. Jag hjälper dig att posera på ett enkelt sätt för att visa vem du är eller din berättelse. Bilderna utstrålar känsla, power, längtan, kärlek, sorg eller tillhörighet. Bilderna blir något extra!


Jag har varit final 2 år rad Svenska mästerskapen just kategorin FineAart och älskar att skapa konstnärliga fotografier År 2020 fick jag ett hedersomnämnande på SM fotografi just kategorin gravidfotografering och 2021 placerades jag, i samma kategori, på 9de och 10 de plats i just svenska mästerskapen i fotografi!


Och du, hittar du inte något bekvämt din garderob, så har jag flera exklusiva klänningar att välja mellan.


Känner du dig inte bekväm eller vacker?


Så här är det, det är väldigt få som faktiskt känner sig snygga som höggravida eller nyförlöst, men ingen har någonsin sagt att dom ångrar att dom dokumenterade graviditeten eller tog bilder tillsammans med sitt/sina barn när det är små. Däremot vet jag att många ångrar om dom inte gjorde det.


Johanna skrev till mig efter hennes gravidfotografering: "Du är verkligen en fantastisk fotograf, jag var verkligen trygga händer igår! Tack för att du fick mig att känna mig vacker!"

Ibland behöver man våga utmana sin självkänsla och jag finns där och stöttar. För du är vacker. Du är du, och ditt barn ligger under ditt hjärta och växer varje dag, tack vare dig!


När ska du boka?


Det är väldigt individuellt såklart, men de allra flesta bokar mellan vecka 26-38, beroende på hur magen, men tiderna går åt snabbt så boka i god tid innan du når de veckor där du vill göra din fotografering.

Jag är redo!


Vad kostar det?

När du bestämt dig att det är dags att investera en konstnärlig gravidfotografering så kommer vi boka ett datum och du får en bokningsfaktura på 1000kr. Den summan dras sedan bort från det bildpaket du senare väljer.


Du behöver alltså inte bestämma vilket bildpaket du vill investera i förrän efter fotograferingen, och efter att du har fått se dina bilder ditt webbaserade bildgalleri.


I alla paket ingår lån av 1-2 valfria klänningar, jag ger dig gärna råd om färg och form utifrån vilken typ av bilder samt vilken känsla du vill ha i dina bilder!

Lilla

Ca 1h fotografering inkl 5 st digitala bilder med, konstnärlig redigering samt lån av 1-2 klänningar


4500kr

Mellan

Ca 1h fotografering inkl 10 st digitala bilder med, konstnärlig redigering samt lån av 1-2 klänningar


5500kr

Stora

Ca 1h fotografering inkl alla utvalda bilder digitalt, med konstnärlig redigering samt lån av 1-2 klänningar


6500kr

Har du en vision, en önskebild eller vilka är dina förväntningar?