ANMÄLAN ÖPPEN TILL

28/4 2023!


Endast begränsat antal platser.

WOW nu kör vi!!!

Vad roligt att du känner dig redo för nästa steg, här kommer ett skepp lastat med både kärlek och utveckling! Fyll i formuläret nedan så bokar du en plats till vårens happening! En bröllopsworkshop med fokus på att stärka din profession och verktyg till att ge dina brudpar den ultimata upplevelsen. Jag är så redo för detta, och det är du också! Nu åker vi!

Digital Workshop

Dags att konvertera till bröllopsfotograf 2.0

När? 11/5 -14/5, gruppen sätts igång måndag med mingel och introduktion.
Lördagen är arbetsdag där du får uppgifter att lösa när du har tid!

Varför? Efter den här workshopen är du redo att ge den ultimata bröllopsupplevelsen till dina framtida brudpar, samtidigt som du kastar klumpen i magen och byter till en krona av trygghet som du kan bära stolt på dina bröllopsfotograferingar!

Exakt schema kommer närmare kursstart.

Din investering 2796kr ex moms

3495kr inkl moms

För att jag ska kunna skicka fakturan

Nu bokar du en plats till den digitala workshopen, Den ultimata bröllopsupplevelsen. Workshopen kommer att hållas i en sluten grupp på Facebook så det krävs att du har ett konto. När du betalat din faktura får du direkt tillgång till gruppen och öppetköp gäller inte. Du ansvarar själv för din närvaro i gruppen och tiderna för lives som ges. Vid sjukdom återbetalas inte kursavgiften, avsnitten finns att se i gruppen ca 3 månader. Vid oförutsedda händelser kan kursen flyttas till annan helg av kursledare