Endast 3 av 20 platser kvar


Skapa bilder fulla av känslor och uttryck


En digital workshop för fotografer

14 - 16 juni 2024

3 livefotograferingar i sluten facebookgrupp, bonusar värde nästan 6000kr!


Workshop för dig som fotograferar människor och vill leverera bilder fulla av känslor och få ett arbetssätt som du lugnt kan luta dig tillbaka och använda om och om igen!

Passar dig som fotograferar familjer, gravida, barn, par, bröllop men också perfekt för contentfotografering och företag.


PRIS: 1600kr ex moms

(2000kr ink moms)


Digital Workshop - vad betyder det?


Workshopen är helt digital och kommer ha livesändningar i en sluten facebookgrupp. Det är också här du kommer hänga största delen av Sprudlande och Sårbar- workshopen. Att workshopen är digital betyder också att du kan se och arbeta med materialet på den tid som passar dig.


Program/plattformar som kommer att användas under workshopen är tex zoom, Facebook och Lightroom Classic.Förlovningsfotograferingen vid vattnet ingår som bonus!!

Tänk vad skönt att slippa hoppas på att det ska bli naturliga bilder,

istället har du verktygen till att skapa ögonblick då det naturliga sker!

Välkommen till den sprudlande och sårbara världen av fotografi!

Jag är här för att guida dig genom en magisk resa, där vi skapar minnen som varar för evigt.

Jag har 100 tals fotograferingar i erfarenhet genom åren, och är rustad med verktygen för att skapa ögonblick av äkta känslor, utan att mina kunder behöver känna sig obekväma eller stela. No more första dejten-vibb!!


På workshopen delar jag mina bästa tips och tricks för att skapa en lekfull och trygg atmosfär för dina kunder. Vi kommer att utforska olika metoder för att locka fram äkta känslor och skapa porträtt som inte bara är vackra utan också fulla av liv och energi.Från lättsamma lekar till djupare känslor med par och familjer, kommer vi att lära oss hur man skapar och fångar ögonblick på bild.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren fotograf, kommer denna workshop att ge dig verktyg och självförtroendet för att ta ditt porträttarbete till nästa nivå.


Workshopens innehåll

 

 

-  3 stycken livefotograferingar. Häng med mig när jag jobbar med  familj, par & solo-kunder.


- Praktiska övningar och diskussioner.


- Låst Facebookgrupp där allt material finns tillgängligt för dig i 3 månader.


- Möjlighet att ställa frågor och få feedback i Facebookgruppen.


Efter workshopen har du fått

 

 

- Kunskap om att skapa en individuell planering för dina kunder.


-  Verktyg för att hjälpa obekväma kunder att ha roligt framför kameran.


- Skapa bilder som berör dina kunder och får dom att investera mer.


- Trygghet i att du kan ta kontroll över fotograferingen genom uppmaningar som skapar ögonblick.


- Kunskap i att skapa band och att möta dina kunder i deras sprudlande och sårbara känslor.

BONUSAR!

ingår i workshopen till totalt värde av ca 5800kr!

Förlovningsfotografering

Häng med på en inspelad live från sommaren 2023. Jasmina & Charles har förlovat sig och det blir en fartfyllt fotografering med väldigt stor variation. Både vid och i vattnet!!

Värde ca 1500kr

Liveredigering

Jag bjuder in till en livesändning redigering, i Lightroom Classic,  på en utav fotograferingar du kan följa på workshopen. Här får du se hur mitt arbetsflöde kan se ut efter fotograferingen!

Värde ca 2500kr

Frågeformulär & Prompts

Du kommer att få två PDF-filer. Ett frågeformulär att använda för att lära känna dina kunder. Samt ett arbetsflöde av uppmaningar att testa på en egen fotografering.

Värde ca 1800kr
Vad säger andra?

- Emmelie Sehlin, fotograf Örnsköldsvik

Vad säger andra?

- Annika Hårdén, gravid & bröllopsfotograf i Orsa

Vad säger andra?


- Åșa Lindqvist, familj & bröllopsfotograf Västerås

Du älskar att föreviga blickar och kramar men det blir inte naturligt.


Att fånga det sårbara i blickar, kramar, skratt och kyssar är något som verkligen får mitt hjärta att slå snabbare. Men alltför ofta händer dessa ögonblick på en sekund, och jag brukade känna frustrationen av att inte kunna fånga dem i stunden. Att stå där på bröllop, väntandes på de små ögonblicken, krävde enorm energi och självkänsla – och det var svårt att undvika besvikelsen om jag missade något.


Men så insåg jag något viktigt: Mitt starkaste verktyg för att fånga dessa ögonblick var att skapa en trygg miljö för mina kunder, och hjälpa dem genom att designa minnesvärda stunder. Jag älskar rörelse, så jag skapar rörelse. Jag älskar hjärtliga kramar, så jag skapar dem. När jag ber mina kunder att kyssas är det något mer än bara en kyss – det blir en äkta ögonblicksbild av deras kärlek.Vi känner alla till det konstgjorda "kamera-smilet"
Det är något som inte längre existerar i min värld.

Genom att använda uppmaningar och lekar under mina sessioner har jag sett hur allt förändras – ögonblicken blir äkta, känslorna blir äkta och bilderna blir magiska.


Vill du också lära dig konsten att skapa minnesvärda ögonblick på ett enkelt och spännande sätt? HÄNG MED DÅ!


Vem är jag?


Jag heter Sandra Malmsten, jag arbetar som fotograf på heltid sedan 3 år tillbaka. På Sverigekartan hittar du mig oftast i Sundsvall, men jag reser väldigt mycket i mitt arbete och har hållit workshops för fotografer i Sundsvall, Stockholm och nu även på Island!


När jag har en workshop är det otroligt viktigt för mig att se och höra alla, jag vill dela med mig av allt jag kan och ge dig så mycket inspiration, kraft och mod så att det sprutar ut ur öronen på dig! :) Jag har otroligt nära till skratt och arbetar starkt för att alla människor ska ha rätt till sin plats. Du behöver inte vara proffs, ny eller extrovert för att komma på mina workshops. Vi människor behöver alla varandra för att nå maximal utveckling! Jag lovar!


Jag har utbildat många fotografer genom åren och är expert på att få mina kunder att slappna av framför kameran! Kunder som beskriver sig själva som obekväma är det bästa jag vet!


Den senaste tiden har jag fastnat extra mycket för digitala workshops och utbildningar. Det finns så bra teknik som tillåter oss att ses oavsett var i Sverige vi än bor, HUR BRA? Jag vill göra mina utbildningar tillgängliga även för dig som inte kan eller vill resa.


En annan fördel är att du kommer kunna se detta när du har tid! Så nu taggar vi till för en fantastisk workshop där du kommer få massor av verktyg till att skapa autentiska fotografier.


Ses vi???

varför den här investeringen är en fördel för dig?

I. Hjälp dina kunder att slippa den obekväma känslan framför kameran.

Genom att delta i denna workshop kommer du att lära dig hur du skapar en trygg och lekfull miljö för dina kunder, vilket resulterar i äkta och minnesvärda ögonblick som fångas på bild. Genom att använda beprövade metoder och tekniker kommer du att kunna fånga ögonblickens autentiska känslor och skapa bilder som berör både dig och dina kunder på djupet.

II. Slipp klumpen i magen

Du kommer att utveckla det självförtroende och den tillit som krävs för att ta ditt fotograferande till nästa nivå. Genom att lära dig hur man skapar en positiv och engagerande fotograferingsupplevelse för dina kunder kommer du att kunna kommunicera effektivt och skapa bilder som inte bara är vackra utan också fulla av liv och energi. Detta kommer att göra att du känner dig säkrare och mer självsäker i din förmåga att leverera högkvalitativa bilder varje gång.

III. Boosta inspirationen

Det finns nog inget som boostar inspirationen för ditt eget arbete som en workshop där man får följa med så nära som det går. Som en fluga på min axel kommer du att få följa med mig!

"Kunder som beskriver sig som obekväma är det bästa jag vet"

—Sandra Malmsten

FAQ

Var kommer workshopen hålla till?

Vår hemmabas för denna inspirerande helg är Facebook. Facebookgruppen öppnas i början av workshopveckan så att alla hinner hitta dit innan fredag.

Jag kommer att Fotografera och sända fotograferingarna live i en sluten Facebookgrupp.

Vilken tid är live-fotograferingarna?

Dom kommer att schemaläggas utifrån vädret, så tider för dom kommer samma vecka som workshopen hålls. Men grundtanken är Lördag förmiddag, lördag kväll och söndag morgon. Detta kan ändras beroende på väder och modellernas tillgänglighet. MEN skulle du vara upptagen precis när det sänds live så kommer det läggas in i vår facebookgrupp att se i efterhand också.

Vem är workshopen för?

Den är till dig som fotograferar människor och som vill ha inspiration till bättre flyt och hur du ska få dina motiv bekväma!

Kan man se i efterhand?

Ja, allt kommer att ligga kvar i Facebookgruppen i 3 månader och du kan se det när du har tid och lust. Jag kommer att vara aktiv i gruppen i en vecka efter workshopen om du har några frågor.

Kan man ångra anmälan?

Platsen är inte återbetalningsbar, men man kan se materialet i efterhand i 3 månader.

Kan man delbetala?

Ja, på två gånger.

JAG ÄR REDO!


Du får allt detta och lite till:

  • 3 st livefotograferingar som går att se i 3 månader i efterhand i en sluten facebookgrupp.
  • Ta del av hur jag kommunicerar med mina kunder.
  • Lära dig mer om hur man arbetar med uppmaningar och lekar istället för traditionell posering.
  • Verktyg som gör dina kunder bekväma.
  • Noga framtagna uppgifter som ska hjälpa dig att komma igång.
  • ENORMA mängder pepp och inspiration.
  • Bonusar värde nästan 6000kr!!


Kontakt för frågor: boka@xantan.se

Vill du delbetala på två fakturor så maila mig.


För och efternamn

Var hittar jag dig på sociala medier

Platsen återbetalas inte, men kan säljas vidare av deltagare. Blir du sjuk kan platsen säljas vidare men återbetalas inte. Workshopen blir av oavsett väder, men kan komma att byta dag vid mycket svårt väder. Drabbas workshopledare av svår sjukdom eller om Sverige hamnar i kris (tex restriktioner likt covid -19) kan workshopen flyttas till annat datum. Innehållet kan komma att förändras om oförutsedda saker sker. Men temat är desamma. Man står själv för extra kostnader av andra program som tex Lightroom.